Гари Невил: Рууни ще остане и ще работи здраво


И. Ангелов

Гари Невил: Рууни ще остане и ще работи здраво

Гари Невил настоя, че няма шанс Рууни да тръгне срещу клуба, за да принуди работодателите си той да бъде продаден. Според спекулациите нападателят на Манчестър Юнайтед иска да напусне клуба, в който прекара 9 години, но вече 2 оферти от столичния Челси бяха отхвърлени от Дейвид Мойс.

Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ коментатор за Sky Sports - Гари Невил, бе запитан дали Рууни ще продължи да се бори в Юнайтед, ако остане:

"Абсолютно, 100%-та. Това не е човек, който ще се обърне срещу клуба. Ще съм напълно изумен ако това се случи някога. Той е футболист от улицата, той е такъв човек, който, след като разговарях с няколко човека тази седмица, мога да кажа, че тренира здраво. Иска да играе, иска да се справя добре. Той запазва целия си професионализъм."

"Ако си спомняте, той премина през една ситуация със Сър Алекс преди 2 или 3 години. Това стана публично достояние, но той продлжи да играе и да иска да играе футбол. Всички сме достатъчно големи, за да разбираме, че понякога човек иска да напусне клуба си, но мисля, че си има ред за това."

"Ако Юнайтед реши да не го продава, тогава той ще си налегне работата, както винаги е правел до сега."

 

  Сподели
158