Суарес ще тренира сам, докато не се извини


Н. Гавазов

Суарес ще тренира сам, докато не се извини

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс за пореден път предупреди нападателя Луис Суарес, че той няма път за връщане назад, докато не си поднесе извиненията за досегашното си поведение. Както е известно, след скандалното интервю на уругваеца през миналата седмица, мениджърът обвини своя футболист в "тотално неуважение" към Ливърпул. Наставникът отстрани нападателя от тима и поиска от звездата да се извини за поведението си. Едва тогава Суарес ще бъде върнат в първия тим на "червените".

Днес обаче се разбра, че южноамериканецът няма никакво намерение да поднася своите извинения, тъй като смята, че не е направил нещо лошо, търсейки си правата във взаимоотношенията с клуба. Роджърс е убеден, че това намерение на Суарес няма да му помогне да се върне в отбора.

"Трябва да поправим така развилата се ситуация. Вече се каза много от мен и от клуба за това, на какви стандарти и задължения разчитаме. Ако ти не изпълняваш всичко това, то няма да играеш - толкова е просто. Ако се налага да седим и да чакаме, то нека бъде така. Но този клуб има големи ценности и ние се надяваме, че ситуацията все пак ще се разреши мирно", заяви Роджърс.

"Между мен и Суарес няма никакви проблеми, но аз съм длъжен да уважавам клуба и отбора. Поради това, докато не получа гаранции за това, че играчът ще изпълнява своите задължения, явно проблемът няма да бъде решен", допълни специалистът.

 

  Сподели
217