Леви отказа втора среща с Флорентино Перес


Н. Гавазов

Леви отказа втора среща с Флорентино Перес

Даниел Леви отказа предложението на своя колега от Реал Мадрид Флорентино Перес за втора среща между двамата, съмнявайки се във възможностите на испанския гранд да заплати необходимата сума за Гарет Бейл, което според ръководителя на английския клуб прави преговорите за уелския национал безпредметни.

Известно е, че Реал се опитва да убеди Тотнъм да разбие на части 100-те милиона паунда за Бейл, като плащането ще стане в рамките на няколко години. Според някои испански издания става дума за пет равни вноски, други твърдят, че първата вноска ще е в размер на 30 милиона паунда, а останалата сума ще се изплаща на четири части.

Тези намерения на Реал Мадрид обаче срещат неодобрението на президента на Тотнъм Даниел Леви, който не само е отказал категорично да разговаря по темата, но е отклонил предложението за втора среща с Флорентино Перес.

Леви желае да получи не само 100-те милиона, които Реал обещава да даде за Бейл, но също така тази сума трябва да влезе в касата на Тотнъм преди края на трансферния прозорец.

 

  Сподели
166