Челси готви трето предложение за Рууни


Н. Гавазов

Челси готви трето предложение за Рууни

Челси не се отказва от намерението си да получи нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и вече готви трето предложение за покупката на 27-годишния футболист. Известно е, че Юнайтед вече отклони две предложения на "сините" - последното за 25 милиона паунда, а мениджърът Дейвид Мойс продължава да твърди, че Уейн не се продава.

Както съобщават източници, Рууни, който вече е загубил мотивация да играе за "червените дяволи", е ядосан на Мойс и третото предложение на Челси може да съвпадне с официалната молба на Уейн за трансфер. Играчът на практика пропусна подготовката за новия сезон с отбора си, не взе участие в приятелските мачове, включително няма да участва в двубоя за Суперкупата на страната, а обясненията, че е контузен изглеждат нелепо, след като вчера са разбра, че Рой Ходжсън го е включил в заявката за мача с Шотландия.

По-рано стана ясно, че Рууни е поискал да тренира самостоятелно, извън отбора, за което е получил разрешението на треньорския щаб. По всичко изглежда, че английският национал жадува да се отправи към "Стамфорд Бридж".

 

  Сподели
100