Суарес: Искам да играя в ШЛ


Н. Гавазов

Суарес: Искам да играя в ШЛ

Темата с Луис Суарес, който от днес е отстранен от отбора на Ливърпул, продължава да не слиза от страниците на британските издания. Днес нападателят даде поредното си интервю, в което изрази надежда за мирно уреждане на конфликта му с клуб, а също така призна, че не е получавал предложения от Реал Мадрид.

"Аз до този момент продължавам да защитавам честта на Ливърпул и ще правя това до последната минута. Имам намерение да постигна компромис с клуба по мирен начин и се надявам, че условията, за които се договорихме през миналата година, ще бъдат изпълнени. Преди година ясно изразих позицията си, аз искам да играя в Шампионска лига - само по този начин мога да израсна като футболист. И в момента един отбор, който ще участва в Шампионска лига, полага големи усилия, за да ме привлече", заяви Суарес.

"Много слухове се появиха за това, че от мен се интересува Реал Мадрид, но всичко е далече от реалността. Никой от Реал никога не се е свързвал с мен или с Ливърпул. Всеки футболист мечтае да достигне върховете и Реал е един от най-добрите отбори в света, щеше да ми е трудно да им откажа, ако имаше оферта от тях", каза още уругваецът.

 

  Сподели
193