Ливърпул с нова победа в контролите (видео)


В. Мухарски

Ливърпул с нова победа в контролите (видео)

Ливърпул постигна поредната си победа в контролните срещи. "Мърсисайдци" надвиха норвежкия Валеренга с 4:1 при гостуването си в скандинавската страна. Отборът на Брендън Роджърс можеше да си тръгне и с по-голям аванс, но нападателите на "червените" (играли с бели фланелки в тази среща) направиха доста пропуски.

Луис Алберто откри резултата в 31-ата минута, а четири минути по-късно Гонзалес изравни за норвежците. При първата ситуация Яго Аспас прехвърли излезлия напред страж на норвежците, но топката рикошира в напречната греда и се върна при Конгшавн, който не успя да я улови и кълбото попадна на крака на Алберто, който с воле от няколко метра бе точен. При изравнителното попадение Гонзалес засече с глава хубаво центриране от корнер и възстанови статуквото.

Яго Аспас вкара втория гол за Ливърпул в 44-ата минута. Стюърт Даунинг навлезе в наказателното поле и пусна към непокрития Аспас, за който остана само да добута топката във вратата. В 54-ата минута Мартин Кели вкара за 3:1, след удар с глава от близка дистанция. Крайният резултат бе оформен от Рахийм Стърлинг в 90-ата минута. Младокът се възползва от добра комбинация между Коутиньо и Асаиди и от няколко метра реализира, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
175