Уилкинс: Рууни трябва да се стегне и да покаже какво може


Н. Гавазов

Уилкинс: Рууни трябва да се стегне и да покаже какво може

Бившият помощник на Челси Рей Уилкинс смята, че раздялата на Уейн Рууни с Манчестър Юнайтед ще бъде крачка назад в кариерата на нападателя. Както е известно, именно Челси, бившият клуб на Уилкинс е главен претендент за английския национал. "Сините" вече отправиха две предложения за покупката на 27-годишния футболист, които бяха отхвърлени от шампиона.

Уилкинс, който е бивш футболист на Манчестър Юнайтед, е убеден, че за Рууни ще е лошо, ако предпочете Челси пред "червените дяволи".

"Така не трябва да става, това е ужасно. Аз вече говорих с него в миналото и ще кажа отново. Напускането на Манчестър Юнайтед може да стане само по един начин. Юнайтед е в тройката на най-големите клубове на планетата, поради което той постоянно ще купува, купува и купува, за да бъде винаги успешен. Това е истината. Ако искаш да печелиш нещо, няма по-добро място от това в Манчестър Юнайтед. Ами нека има малко конкуренция с Робин ван Перси, това е естествено. Той трябва да се стегне и да покаже на хората от какво е направен. Рууни е способен да даде на футбола още изумителни неща", заяви Уилкинс.

 

  Сподели
73