Солдадо: Тотнъм заслужава да играе в ШЛ


Н. Гавазов

Солдадо: Тотнъм заслужава да играе в ШЛ

Новото попълнение на Тотнъм Роберто Солдадо е убеден, че "шпорите" заслужават да играят в Шампионска лига. В понеделник лондончани завършиха трансфера на 28-годишния испански национал, установявайки за втори път това лято нов трансферен рекорд за клуба. В своята приветствена реч Солдадо изрази възхищението си от Тотнъм.

"За мен е абсолютна чест да се окажа в този клуб, да облека тази фланелка, която е с толкова богата история. Надявам се, че ще мога да вкарам много голове и да се отблагодаря на клуба за добрината, проявена към мен при подписването. "Шпорите" са забележителен клуб. Отборът заслужава да играе в Шампионска лига. Знам, че това е много трудно първенство и ние трябва да работим и играем, за да достигнем това ниво, но аз ще се старая с всички сили заради отбора", заяви Солдадо.

"Присъединих се към забележителен отбор, в които има много забележителни играчи. Като колектив, включващ нови футболисти, ние ще се стремим към прогрес и нашата цел е да се окажем там, където заслужаваме да бъдем. Пристигам тук като нападател, който е готов да вкарва голове. Винаги съм се стремял да вкарвам повече голове през следващия сезон, поради това целта ми е да отбележа за "шпорите" максимално количество попадения", каза още испанецът.

 

  Сподели
134