Артета: Клубът работи за трансфери на топ футболисти


Н. Гавазов

Артета: Клубът работи за трансфери на топ футболисти

Вицекапитанът на Арсенал Микел Артета заяви, че ръководството на клуба работи на подсилването на отбора през това лято. Както е известно, в края на миналия сезон от "Емирейтс" обявиха, че заради стабилното финансово състояние на клуба, Арсенал може да подпише в всеки един футболист, независимо от неговата заплата.

До този момент обаче Венгер привлече единствено Яя Саного, който се състезаваше във втора френска дивизия, като нападателят пристигна със свободен трансфер. Случващото се поражда все повече безпокойство сред феновете на "артилеристите", които се опасяват, че в отбора няма да дойдат топ футболисти и това да влоши шансовете на тима за място в топ4.

Артета се зае със задачата да успокои привържениците на тима.

"Клубът работи върху трансфери на топ футболисти. Всичко се намира в ръцете на ръководството и аз съм уверен, че те имат намерение да подсилят състава. Ако имат възможност да закупят някого, те ще го направят. Но ми е трудно да кажа, ще се направят ли някакви сделки до срещите от плейофите за попълване групите на Шампионска лига", заяви Артета.

 

  Сподели
180