Роджърс критикува Арсенал заради Суарес


Н. Гавазов

Роджърс критикува Арсенал заради Суарес

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс обвини Арсенал, че "играе игри", опитвайки се привлече нападателя Луис Суарес. Неотдавна "артилеристите" предложиха 40 милиона и един паунд за уругваеца с надеждата, че това ще активира пункта в контракта на голмайстора на "червените", но това предложение бе отклонено, а слуховете, че ръководството на Ливърпул има уговорка със звездата си да го даде на отбор участник в Шампионска лига се оказаха безпочвени.

Роджърс заяви, че не желае да продава 26-годишният футболист, а също така обвини Арсенал в не съвсем сериозно поведение.

"Искам да кажа, че винаги съм асоциирал Арсенал с клуб, който има класа, но в дадената ситуация те започнаха една игра. Ние трябва да се движим напред и да си вършим работата. Ще дойде момент, когато те ще разберат нашата позиция. Очевидно е, че интерес съществува и те го изразиха в две предложения, които обаче не се намират близо до нашата оценка на играча. Това е тяхно право. Във футбола съществува пазар за всички играчи, но нашето послание е както преди: ние не искаме да го продаваме", заяви Роджърс.

 

  Сподели
157