Тотнъм прекрати преговорите с Реал Мадрид за Бейл


Н. Гавазов

Тотнъм прекрати преговорите с Реал Мадрид за Бейл

Както съобщават редица британски издания, Тотнъм е прекратил преговорите с Реал Мадрид за продажбата на Гарет Бейл, докато не получи ново, по-добро предложение от испанския вицешампион. Съобщава се, че президентът на "шпорите" Даниел Леви е силно раздразнен от публичното преследване на уелския национал, поради което ръководството на лондончани е решило да прекрати диалога с мадридчани при сегашните условия.

Тази новина пристига 12 часа след изявлението на мениджъра на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш, че Бейл не се продава, тъй като играчът влиза в плановете му за изграждане на амбициозен отбор.

Към момента според някои източници Реал е готов да заплати за Гарет 100 милиона евро, а други съобщения гласят, че става дума за същата сума, но в британска валута. Така или иначе Тотнъм настоява да получи повече пари за звездата си и само при това положение ще бъде възобновен диалога между страните.

Както FUTBOL TV съобщи още миналата седмица, очаква се на 6 или 7 август Флорентино Перес да се срещне с Даниел Леви в Маями. Предполага се, че това ще бъде последната среща по отношение на Бейл. Ако на нея испанците предложат по-голяма сума от досегашната, Тотнъм може и да склони на сделка. Обратното би означавало, че сагата с Гарет ще приключи и играчът ще има възможност изцяло да се съсредоточи върху представянето си в тима на Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
250