Арсенал стигна трудно до равенство с Наполи (видео)


В. Мухарски

Арсенал стигна трудно до равенство с Наполи (видео)

Отборите на Арсенал и Наполи не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в мач от приятелския турнир "Емиратс Къп". Италианците поведоха с 2:0 с ранен гол на Инсине и попадение на Горан Пандев в средата на първото полувреме. Лукас Подолски пропусна дузпа малко след това.

В 6-ата минута Наполи откри резултата. Инсине получи далечен пас от центъра. Дженкинсън го изпревари за високата топка и игра с глава, но след това бе неориентиран и не видя къде пада кълбото и дребничкият нападател го изпревари и отблизо простреля Маноне - 1:0. В 28-ата минута италианците вкараха втори гол. Хамшик изведе Пандев зад защитата, а  Фабиански излезе неразчетено, което позволи на нападателя прекалено лесно да го заобиколи и да вкара на празна мрежа.

През второто полувреме "артилеристите" се активизираха и Оливие Жиру намали резултата с удар със задна ножица, а четири минути преди края Косиелни изравни с глава. За Наполи дебют направи Гонсало Игуаин, но не впечатли с нищо. За Арсенал пък изобщо не се появиха в игра Санти Касорла и новото попълнение Яя Саного.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
209