Икона на Арсенал разкри защо клубът не може да подпише с Луис Суарес


А. Йорданов

Икона на Арсенал разкри защо клубът не може да подпише с Луис Суарес

Луис Суарес трябва да остане в Ливърпул и да не ходи в Арсенал, смята бившият нападател на "топчиите" Йън Райт. До момента, от "Емирейтс" направиха няколко оферти за уругвайския стрелец, но те бяха отхвърлени моментално от "Анфийлд". От своя страна Суарес два пъти вече заяви, че иска да напусне отбора, като може би една от причините е неучастие в Шампионската лига.

"Бих го посрещал с отворени обятия в Арсенал. Но ако бях на мястото на Суарес, когато погледнете всичко, излгежда странно, че той иска да отиде в Арсенал. Бих останал при "мърсисайдци" за още един сезон", обяви Райт.

Капитанът Стивън Джерард също призова Суарес да остане в отбора.

"Джерард не е някой, който излиза и казва неща лекомислено", каза Райт, който има вкарани 185 гола в 288 мача за Арсенал. "Ако се вгледате в Арсенал - не са спечелили нищо от осем години насам, просто предизвикателство за четвъртото място".

"Суарес е от световна класа нападател и ако не разполагате с цял багаж около него, аз чувствам, че Барселона, Мадрид и Байерн ще бъдат на около за него", заяви бившият английски национал.

"Трябва да се види нещо, което не съм виждал Арсенал направи продължение на много години и че се конкурират, за да подпишат с играчи, както Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси".

"Арсенал няма шанс да подпише с такъв играч, защото просто не са спечелили нищо от дълго време и аз мисля, че те се намират в сериозен проблем. Мисля, че се нуждаят от вратар, двама централни защитници, двама крайни бранители, още един халф и двама нападатели".

"Няма смисъл да бъде закупен за тези пари..", завърши иконата на Арсенал.

  Сподели
236