Коул: Не очаквайте прекалено много от Заха


Н. Гавазов

Коул: Не очаквайте прекалено много от Заха

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул призова феновете и журналистите да не очакват твърде много от младата надежда Вилфред Заха през дебютния му сезон за "червените дяволи". Според Анди, не трябва да се поставя под излишно напрежение дошлият от Кристъл Палас играч, тъй като това може да окаже отрицателно влияние в развитието на голмайстора.

"Предполагам всички очакваме с нетърпение да видим Заха. Той е млад, многообещаващ футболисти и през миналия сезон се представи блестящо с Кристъл Палас. В разговорите с други близки до клуба останах с впечатлението, че всички очакват от него редовна игра и представяне подобно на това в бившия му клуб", заяви Коул.

"Разбира се, тук идва момент, в който очакванията към него стават опасни. Той със сигурност има качествата да играе в Манчестър Юнайтед, защото със сигурност е бил наблюдаван внимателно през изминалия сезон. Сега той е в нова обстановка, с нови играчи и друг стил на игра. Затова трябва да се избегне този излишен натиск в този важен за него момент и не трябва да очакваме прекалено много от Заха", допълни бившия нападател на Юнайтед.

 

  Сподели
73