Роджърс: Суарес напълно разбира ситуацията


Н. Гавазов

Роджърс: Суарес напълно разбира ситуацията

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че Луис Суарес разбира своята ситуация и ще е щастлив да остане на "Анфийлд". Както е известно, мърсисайдци вече отклониха два предложения от Арсенал - последното в размер на 40 милиона и един паунд. Също така "червените" успяха да убедят Луис, че в неговия договор няма пункт с фиксирана стойност за покупка на трансфера му.

Според слуховете, сега Ливърпул иска за 26-годишния уругваец вече 55 милиона паунда и ако трябва да се вярва на букмейкърите на Острова, вероятността Суарес да се окаже в Арсенал е много малка.

Роджърс се надява, че Луис ще осъзнае своето положение и няма да се обиди на клуба.

"Тази история може да продължи дълго и дълго, но според мен няма никакви новини по темата. Луис е щастлив. Той напълно разбира гледната точка на клуба", заяви Роджърс.

"Той се намира в сложна ситуация, тъй като не може да играе заради дисквалификация - ще пропусне първите шест срещи и ще му е скучно без футбола. Но Луис упорито работи и остава част от колектива. Той не е мрънкал за това нещо", допълни наставникът.

"Ясно е, че винаги е трудно след завръщане от почивка, но той се адаптира и добре работи. Трябва да ни настигне, а ние продължаваме да работим над това, че всички играчи да са готови за първия мач от сезона", каза още Роджърс.

 

  Сподели
141