Ливърпул с неочакван ход, връща Торес на Анфийлд


А. Йорданов

Ливърпул с неочакван ход, връща Торес на Анфийлд

Ливърпул иска да си върне Фернандо Торес на "Анфийлд". Според изданието Caughtoffside, през уикенда се е провела среща между агента на футболиста и представители на червения клуб. Припомняме, че "мърсисайдци" са много близо до тoвa да продадат своя голмайстор Луис Суарес, който вече на няколко пъти призна, че не иска да остане в този клуб. Ръководството на Ливърпул вече отклони няколко оферти на Арсенал, но според последните информации, от "Емирейтс" не мисля да се отказват от целта си.

Според информацията, Торес се е разбрал с бившият си клуб и ще подпише договор зa пет години, а заплатата му бъде на стойност 150 хиляди паунда седмично.

В момента на "Стамфорд Бридж" разполагат с Ромелу Лукаку, Дембa Ба и Андре Шурле в предни позиции, освен Торес, а силно се говори, че и Уейн Рууни ще подсили лондонският клуб.

Торес премина в Челси през 2011 година за 50 милиона паунда, докато сега е на път да се върне в Пуул за 20 милиона. Той има вкарани 34 попадения в 134 официални мача с екипа на "сините".

Първоначално се е смятало, че Торес иска да остане в Челси и да се бори за своето място, но след разговори със своето семейство и приятели, испанският национал е решил, че за него най - добре ще е да се върне на "Анфийлд".

  Сподели
153