Мойс: Бъдете търпеливи


Н. Гавазов

Мойс: Бъдете търпеливи

Дейвид Мойс призна, че е готов за негативните реакции от страна на запалянковците на отбора, но също така призова за търпение, настоявайки, че Юнайтед не се страхува от конкуренция. Шотландският специалист продължава работата си на "Олд Трафорд" след като през юни смени на мениджърския пост Сър Алекс Фъргюсън, но някои особено нетърпеливи фенове вече критикуват Дейвид за липсата на трансфери от момента на пристигането му.

"Ако спечелиш един мач, хората започват да смятат, че си добър, но загубиш ли среща и за тях ставаш безполезен специалист. Надяваш се те да имат малко здрав разум и да знаят накъде се движиш. Това е голяма работа. Това е нова за мен работа. И както всички останали, за нея се иска време, за да свикнеш", заяви Мойс.

"Манчестър Юнайтед не се бои от никого и Манчестър Юнайтед е повече от щастлив да се конкурира със своите съперници. Тук в последно време се промениха някои неща, дължащи се на излизането на сцената на Пари Сен Жермен. Но Манчестър Юнайтед винаги ще бъде конкурентно способен. Има едно нещо, което няма как да бъде отнето - история. Клубът направи име. Постигна успех. Това е голямо изпитание за всеки футболист", каза още наставникът на "червените дяволи".

 

  Сподели
157