Скоулс: Бих посъветвал Рууни да остане в Юнайтед


Н. Гавазов

Скоулс: Бих посъветвал Рууни да остане в Юнайтед

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс коментира двете най-важни теми в клуба през последните седмици. Както е известно, английският шампион е свързван с привличане на Сеск Фабрегас от Барселона, но също така и с евентуална раздяла с Уейн Рууни. Скоулс призна, че би искал да види испанеца на "Олд Трафорд", а също така заяви, че нападателя не трябва да напуска Юнайтед.

"Би било отлично, ако подпишем с такъв класен футболист като Фабрегас. Той се доказа във Висшата лига, а сега играе в Барселона, в един от най-силните отбори в света. Трудно ще е да го привлечем, но ако Юнайтед успее да го направи (привлече), то нашите шансове да постигнем успех през новия сезон значително ще се подобрят", заяви Скоулс.

"Относно Рууни, ако той ме попита за съвет, аз ще му кажа да не ходи никъде. Трудно ми е да си представя, че другаде ще се чувства по-добре, отколкото в Манчестър Юнайтед, но всеки човек мисли по своему. Ако някой се чувства нещастен, той трябва да си ходи и ако Рууни изпитва подобно чувство, всичко е в неговите ръце. Той е играч от топ-ниво и мисля, че всички футболисти и фенове ще бъдат разочаровани от напускането му", допълни легендарния полузащитник.

 

  Сподели
87