Арсенал надви Урава Ред Даймъндс (видео)


И. Ангелов

Арсенал надви Урава Ред Даймъндс (видео)

Арсенал успя да победи на гости на Урава Ред Даймъндс днес, след като в първата част на този мач не успяхме да видим голове. За крайното 2:1 за лондончани се разписаха резервите Лукас Подолски, който се появи на полувремето, и Чуба Акпом, който замени Уолкът в 76-ата минута.

Арсенал започна мача с Фабиански, Саня, Мертезакер, Косчелни, Микел, Артета, Уилшър, Уолкът, Окслейд-Чембърлейн, Гнабри и Жиру.

Първото полувреме бе добро за гостите. На 2 пъти обаче гредата спаси Урава, като Уолкът и Окслейд-Чембърлейн нямаха късмета да вкарат. Гол падна в 49-ата минута, когато Лукас Подолски се възползва от добро подаване на Уолкът. В миналото германецът вкара хеттрик именно срещу този отбор, но за отбора на Байерн.

В 59-ата минута Юки Абе изравни с добро воле, не давайки шансове на Лукаш Фабиански за реакция. В 82-ата минута домакините изиграха много слабо една ситуация в отбрана, когато бранител се опита да върне топката с глава на вратаря, който вече бе излязал да я улови. Кълбото се оказа твърде близо и вратарят парира, а топката попадна в Акпом, който взе победата за Арсенал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112