Юнайтед взе равен, Кагава вкарва на стария отбор (видео)


И. Ангелов

Юнайтед взе равен, Кагава вкарва на стария отбор (видео)

Манчестър Юнайтед без малко да загуби още един от мачовете си в предсезонното турне, след като днес Серезо Осака затрудни английския шампион. В срещата, завършила при резултат 2:2 трябваше да се достигне до последната минута, за да видим изравнителното попадение на Уилфред Заха.

За Юнайтед мачът започнаха Линдегаард, Рафаел, Фърдинанд, Смолинг, Бютнер, Йънг, Джоунс, Гигс, Уелбек, Кагава и Ван Перси, но в игра по време на мача видяхме и Лингард, Заха, Клевърли, Андерсон, Евра, Янузай и Фабио.

Още в 1-ата минута Ван Перси пропусна страхотен шанс, когато се оказа сам в наказателното поле срещу вратаря Жинхьон. Холандецът обаче нацели вратаря от близо. Само броени минути по-късно ситуацията се повтори, но Ван Перси реши да опита с прехвърлящ удар, и отново се провали.

След поредица от пропуски за Ван Перси се стигна до неговата смяна на полувремето, но преди това Кеню Сугимото вкара за 1:0. Той се възползва от ужасяваща грешка на Смолинг в отбрана.

В 52-ата минута Ашли Йънг спечели дузпа за Юнайтед и Кагава застана зад топката. Неговият удар бе избит в корнер, непосредствено след който японецът се реабилитира с гол, прокарвайки топката през краката на бранител и вратаря. След ситуацията той бе заменен от Заха, който създаде много положения, но единствено Уелбек бе близо до гол в една ситуация. В самия край на срещата обаче крилото успя да се намери на върха на една атака и взе равенството за своите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109