Янузай предвижда голям сезон за Юнайтед


И. Ангелов

Янузай предвижда голям сезон за Юнайтед

Младият атакуващ полузащитник на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай се прицели в мястото на Уейн Рууни, след като спекулациите със звездата не спират. 18-годишният предрече голяма година за себе си в тима, след като вече впечатлява с уменията си на турнето с първия отбор. Младокът се надява на нов контракт само 2 години след като дойде от Андерлехт.

Белгийският плеймейкър вярва, че показва топ-формата си и иска това да му донесе стартово място и през сезона:

"Може би това ще е шанс за мен, да играя зад нападателя. Ще видим какво ще стане в бъдеще. Мисля, че това е голям сезон за мен. Опитах да впечатля мениджъра и ще опитам да играя редовно. Работих здраво миналата година, не играх на моята позиция, но мисля, че се справих добре."

"Дадох всичко от себе си и работих здраво на терена, но нещата са трудни за нас с цялото това пътуване между държавите и различните часови зони. Опитах да впечатля мениджъра, за да си дам шанс да остана в първия отбор."

Договорът на Янузай изтича след 2 години, но той се надява на дългосрочна сделка:

"Решението за моя контракт не е само мое. Зад мен има хора, които се занимават с това. Манчестър Юнайтед е голям клуб, харесва ми тук, чувствам се добре и искам да остана. Баща ми прави всичко за мен, той ми каза да давам всичко от себе си и аз се опитвам."

  Сподели
106