Ливърпул с три от три (видео)


В. Мухарски

Ливърпул с три от три (видео)

Ливърпул продължи победната си серия в контролните срещи от предсезонната си подготовка. "Мърсисайдци" записаха трети пореден успех в три мача. Възпитаниците на Брендън Роджърс този път победиха с 2:0 австралийския Мелбърн Виктъри в приятелска среща, играна пред 95 443 зрители, повечето от които фенове на Ливърпул, на градския стадион в австралийския град.

Капитанът на мърсисайдци Стивън Джерард откри резултата в края на първото полувреме, а новото попълнение Яго Аспас оформи крайния резултат в 93-ата минута. В състава на "червените" се завърна уругвайският голмайстор Луис Суарес, който получи по-дълга почивка след участието си в Купата на Конфедерациите. Той се появи в игра след почивката и дори направи асистенция при втория гол на тима.

В 93-ата минута Яго Аспас оформи крайното 2:0 за Ливърпул, след като вкара на празна врата, възползвайки се от добро отиграване на Луис Суарес при изпълнение на корнер от страна на Стюарт Даунинг. Преди това Стиви Джи се разписа в 31-ата минута на двубоя, след като получи отличен пас от Джо Алън и с удар от 15 метра не остави шансове на вратаря на домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
148