Подолски: Суарес е голям нападател


А. Йорданов

Подолски: Суарес е голям нападател

Нападателят на Арсенал Лукас Подолски заяви, че би се радвал да играе с Луис Суарес. Както е известно, мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер силно желае уругваеца и все по-усилено се говори, че той ще премине именно на "Емиратс". Арсенал желаеше и Гонсало Игуаин, но според последните информации, аржентинецът ще премине в Наполи срещу 42 милиона евро.

"Суарес е голям играч. Той вкара много голове миналият сезон, така че е голям нападател. Не знам какво ще се случи през следващите седмици, за това решава мениджъра. Щастлив съм, когато към отбора се присъединяват футболисти от този калибър. Искам да играя с най - добрите играчи, аз не се страхувам от тях. Защото те помагат както на отбора, така и на мен, като играем рамо до рамо".

"Треньорът има своя система и ще видим какво ще се случи през следващите няколко седмици. Във всеки един клуб има конкуренция, особено в голям клуб като Арсенал. Когато всички футболисти са добре и няма контузии, конкуренцията е на много високо ниво. Всеки от нас иска да играе футбол и никой не иска да стои на пейката", завърши Полди.

  Сподели
199