Лингард вкарва, Юнайтед губи от Йокохама (видео)


И. Ангелов

Лингард вкарва, Юнайтед губи от Йокохама (видео)

Манчестър Юнайтед загуби и третия мач от предсезонното си турне, след като до момента взе една победа в 3 мача преди началото на кампанията. Сега Йокохама Маринос надви "Червените дяволи" с 3:2, като срещата бе твърде интересна и видяхме два пълни обрата в мача.

Още преди 30-ата секунда домакините поведоха чрез Маркиньос. В 19-ата минута Уилфред Заха се прояви прекрасно, когато елиминира противник и стреля силно по посока на вратата, а избитата от вратаря топка довкара Джеси Лингард. В 31-ата минута пък след лоша изява на отбраната на домакините Юнайтед поведе с автогол на Таширо.

В началото на втората част след корнер Фабио Агилар се извиси в наказателното поле на Юнайтед и изравни. В тази част анонимния Ван Перси бе заменен от Ашли Йънг, който опита няколко удара от далеч, но не бе във форма, както холандеца. Шинджи Кагава се появи в игра за радост на домакинската публика, но не показа най-доброто от себе си и след няколко пропиляни ситуации гостите съжалиха отново, след като в 87-ата минута Фуджита реши всичко с трето попадение за Йокохама.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
82