Мойс доволен от първата си победа с Юнайтед


И. Ангелов

Мойс доволен от първата си победа с Юнайтед

Дейвид Мойс заговори с радост след втория си мач начело на Манчестър Юнайтед, в който успя да победи сборния отбор на австралийската А-Лига с 5:1. В първата си среща Мойс разочарова след сравнително слаб мач в Банкок. Сега обаче видяхме нещо различно и феновете имат поводи за оптимизъм:

"Това бе специална нощ да взема първата си победа като мениджър на Манчестър Юнайтед. Представянето ни беше добро. Можеше да вкараме още няколко гола - нацелихме гредата и имахме чисти положения."

"Опонентите ни се представиха добре, особено в първата част, когато ни създадоха много проблеми. След головете обаче започнахме да контролираме играта. Добър мач стана за нас. Мисля, че днес изглеждахме в по-добра форма, по-подготвени, а и температурите ни помогнаха да играем по-добре."

Джеси Лингард и Дани Уелбек вкараха по 2 гола, а Робин ван Перси добави последното попадение в мача:

"Да си върнем Робин в състава бе добре, но най-вече ме впечатли Дани и неговите два гола. Той можеше да вкара 4 или 5 дори. Вратарят спаси един негов удар с краката си и това бе късмет. Дани печелеше терен по прекрасен начин."

"Джеси игра добре и се надявах да вкара хеттрик, защото това ще е страхотно за такова младо момче. Представянето му бе прекрасно, той асистира и на Робин с перфектно подаване. Показа, че работи здраво и че възмъжава."

Мойс продължи за Уелбек:

"Казах му, че ако продължи да работи така здраво, той ще получи наградата си. Мисля, че показа нещо различно във всеки аспект от играта си днес."

 

  Сподели
107