Венгер: Бягащото момче ни вдъхнови


И. Ангелов

Венгер: Бягащото момче ни вдъхнови

Виетнамският фен Ву Шан Тиен стана интернет сензация след като пробяга няколко километра след клубния автобус на Арсенал, за да се окаже в крайна сметка заедно с любимите си футболисти, които спряха возилото, за да го поздравят. Арсен Венгер остана очарован от тази постъпка на фен на тима, и заяви, че това е вдъхновение за неговите момчета.

"Той продължи да бяга, дълго след като другите се отказаха и спряха. Играчите му подвикваха: 'Здравей, как си?', защото той не спираше да бяга след нас. Тогава ние го поканихме в автобуса, а днес той е навсякъде във Виетнам."

"Предсезонната подготовка тук ни помогна да заиграем на висока скорост, за това дойдохме. Имахме тежки тренировки във вторник и климатът е доста тежък. Ние страдахме физически, но бяхме концентрирани."

"Когато Виетнам вкара, това бе един от редките моменти, в които се радвах, че опонентът е отбелязал гол. Това бе страхотно на този стадион и феновете заслужаваха да са щастливи. Това бе полезен опит. Ние бихме се върнали тук, дано Виетнам отново ни покани."

  Сподели
101