Венгер: Усърдно работим на трансферния пазар


Н. Гавазов

Венгер: Усърдно работим на трансферния пазар

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви по време на пресконференция във Виетнам, че клубът усърдно работи върху въпроса по подсилване на отбора с нови футболисти. Както е известно от по-рано, френският специалист разполага с голяма сума пари за трансфери през това лято. Тази информация бе потвърдена и от ръководството на клуба, което в края на миналия сезон увери феновете, че Арсенал има финансова мощ, която би позволила да бъде привлечен всеки един футболист.

До този момент обаче Венгер продължава да бъде изключително пасивен на трансферния пазар, което започна да поражда съмнения в гръмките обещания за големи трансфери. Французинът побърза да разсее тези опасения сред привържениците на тима.

"Всички вие искате да обявя за някакви големи трансфери, но аз не мога да го направя. Но ще ви уверя, че усърдно работим в това отношение и търсим варианти за подсилване на състава. Новият сезон във Висшата лига ще е много интересен. Много отбори могат да спечелят титлата. Юнайтед? Фактът, че Сър Алекс се оттегли в пенсия добавя чувство на несигурност в лагера на Юнайтед, но пък те привлякоха Дейвид Мойс и аз съм убеден, че един от претендентите за титлата ще бъда Манчестър Юнайтед", заяви Венгер.

 

  Сподели
137