Ливърпул потвърди, че е получил оферта от Арсенал за Суарес


Н. Гавазов

Ливърпул потвърди, че е получил оферта от Арсенал за Суарес

Управляващият директор на Ливърпул Йън Айър потвърди, че Арсенал наистина е направил предложение за покупката на нападателя Луис Суарес. Слуховете, че лондончани са предложили 30 милиона паунда за уругвайския национал се оказаха истина, но Ливърпул е отговорил с отказ и продължава да се надява, че ще запази своя голмайстор.

"Чух, как той казва, че това е голяма възможност за него - да играе за Арсенал или Реал Мадрид. Но мога уверено да заявя, че той не ми е звънял и не ми е говорил, че иска да си тръгне. Получихме предложение от Арсенал, но отговорихме с отказ и доколкото знам, Суарес трябва да пристъпи към тренировки с отбора в указаното време", заяви Айър.

"Получаваме предложения за много наши футболисти, но нищо не се променя, докато не попаднем в ситуация, когато играчът не желае да играе тук или ние не искаме да го виждаме. Но в момента ситуацията е такава, че ще бъдем щастливи, ако Луис продължи да носи фланелката на Ливърпул през новия сезон, надявайки се, че с времето шумът се уталожи", каза още ръководителят на мърсисайдци.

 

  Сподели
110