Бекъм за Мойс, новата кампания и Рууни


И. Ангелов

Бекъм за Мойс, новата кампания и Рууни

Дейвид Бекъм смята, че Дейвид Мойс е изправен пред трудна задача в първия си сезон начело на Манчестър Юнайтед, но той все пак се надява "червените дяволи" отново да триумфират с титлата. Легендата от "Олд Трафорд" заговори пред Sky Sports за всички вълнуващи събития около отбора напоследък.

За Мойс той каза: "Сигурен съм, че той е получил много указания. Той е от тези мениджъри, които винаги са вдигали телефона и са говорили със Сър Алекс. Щеше да е трудно на всеки да замести Сър Алекс, защото той допринесе толкова много за Манчестър Юнайтед, а и като цяло за футбола."

"Но там все още са същите играчи и през следващите седмици ще се добавят още няколко. Да си мениджър на Ман Ю е страхотна работа."

Бекъм вярва и в успеха през новата година:

"Ще е интересно тази година, защото видяхме много промени във всички отбори от Висшата лига. Жозе се върна и това е вълнуващо. Ще е интересно, но смятам, че отново Юнайтед ще спечели. Аз съм фен на Манчестър Юнайтед!"

"Страхотно е да имаш история, а Манчестър Юнайтед е на върха в това отношение. Райън Гигс е там от толкова много години и всички го признават, учат се от него. Фил Невил се върна, толкова талантлив човек и треньор."

"Очевидно и Гари Невил е замесен с клуба, а Ники Бът се занимава с резервите. Толкова много от младите играчи ги уважават и почитат. Важно е да имаш това в отбора."

За бъдещето на Уейн Рууни: "Надявам се той да остане, защото Уейн е толкова талантлив играч, а аз го виждам само като футболист на Манчестър Юнайтед. Ясно е, че решението е негово и само негово. Като фен на Ман Ю аз искам да виждам най-добрите играчи в клуба и се надявам да остане."

  Сподели
102