Венгер: Ако исках да съм в ПСЖ, щях да съм там


А. Йорданов

Венгер: Ако исках да съм в ПСЖ, щях да съм там

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер смята, че стабилността може да помогне на "топчиите" да сложат край на осемгодишната суша без трофеи. В момента "артилеристите" са на предсезонна подготовка в Индонезия и именно там ще изиграят няколко контролни срещи. "Надявам се, че ще се възползваме от нашата стабилност през сезона", отсече френският специалист.

"Това, което е разочароващо за мен е, че не успяхме да дадем на феновете, това, което не очакваха. Но сега сме в позиция, в която можем да се конкурираме за титлата отново. Нашата цел е да се възползваме от празнотите в Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси".

"Аз съм ангажиран да остана дълго в клуба, разговарял съм с изпълнителният директор Иван Газидис. Преговорите минаха добре и това не е проблем. Моето бъдеще ще зависи от това колко добре се справям. Не предполагам, че винаги ще остана тук".

"Хората винаги са ме свързвали с Пари Сент - Жермен, защото аз съм французин. Ако исках да отида там вече щях да съм в Париж. Но моето сърце казва, че аз принадлежа на Арсенал", завърши 63 - годишният специалист.

  Сподели
151