Разговорите между Ливърпул и агента на Суарес преминали позитивно


Н. Гавазов

Разговорите между Ливърпул и агента на Суарес преминали позитивно

Вчера агентът на нападателя на Ливърпул Луис Суарес е имал среща с ръководството на клуба, съобщава британската преса. Както е известно, след края на сезона се появиха многобройни слухове за бъдещето на уругвайския национал, като спекулациите бяха подсилени от изявлението на голмайстора на мърсисайдци, че се чувства изморен и разочарован от постоянния натиск на английските медии и поради това иска да напусне Острова.

По-късно Суарес даде няколко интервюта, в които изказа противоречиви мнения, предоставяйки допълнителна храна на слуховете за бъдещето си на "Анфийлд". До този момент се знае, че Реал Мадрид има интерес към звездата на Ливърпул, а вчера се появи информацията, че мърсисайдци са отклонили оферта на Арсенал в размер на 30 милиона паунда.

Вероятно всичко това е довело до вчерашната среща между ръководството на Ливърпул и агент Пер Гуардиола, който представлява интересите на Луис. Според съобщенията, диалогът между страните е преминал в дружеска атмосфера, в която е имало много позитивизъм. Представителят на играча не е отправил официално запитване за трансфер на своя клиент, а в хода на разговорите босовете за пореден път са дали да се разбере, че нямат намерение да се разделят с футболиста, вярват в него и ще разчитат на услугите му и през следващия сезон.

 

  Сподели
147