Папис Сисе иска да играе на върха на атаката


Н. Гавазов

Папис Сисе иска да играе на върха на атаката

Папис Сисе призова мениджъра на Нюкасъл Алъм Пардю да го използва на позицията централен нападател през новия сезон. През първата половина на миналогодишната кампания Сисе се наложи да играе като дясно крило, като ролята на основен нападател се изпълняваше от Демба Ба, което всъщност не помогна на "свраките" да запазят сънародника на Папис.

Сега Нюкасъл активно търси подсилване в линията на нападението и пред Сисе се появява нерадостната перспектива отново да се отправи на фланга.

"Надявам се да играя на своята най-добра позиция толкова много, колкото е възможно. Моята най-добра позиция е центъра на нападението. По-рано никога не съм играл като крило. В Нюкасъл ми се случи за първи път. Това е нормално, защото аз се стараех заради отбора си", заяви Сисе.

"През изминалия сезон ни беше много тежко, защото се борехме за оцеляването си. Година по-рано получавахме удоволствие от мачовете си и с нетърпение очаквахме следващите срещи. Надявам се, че сега всички наши играчи ще се върнат в строя и няма да имаме толкова много травми", каза още нападателят.

"Имаме добър отбор. Харесва ми да играя за този тим и смятам, че през следващия сезон всичко ще се промени. Имаме Хатем Бен Арфа, Муса Сисоко и Йохан Кабай. Отборът е способен да се бори за място в горната половина на таблицата за класиране", завърши Сисе.

 

  Сподели
154