Суарес може да се окаже на Стамфорд Бридж


Н. Гавазов

Суарес може да се окаже на Стамфорд Бридж

В края на деня пристигнаха две интересни новини свързани с Челси. Според информация на испанския AS, нападателят на Ливърпул може да премине в клуба от "Стамфорд Бридж". Изданието твърди, че "сините" могат да заплатят за трансфера на уругвайския национал 40 милиона евро, което би удовлетворило мърсисайдци. Ако сделката стане факт, заплатата на Суарес в Челси ще бъде 5,5 милиона евро на година.

Малко по-рано Sportmediaset съобщи, че продължават преговорите с Рома за евентуален трансфер на полузащитника Даниеле Де Роси. Както е известно, спортният директор на римляните Валтер Сабатини в момента се намира в Лондон и италианската медия твърди, че босът се е срещнал и разговарял със своите английски колеги, които са огласили офертата си: 10 милиона евро и правата на бразилския защитник Уолъс за трансфера на Де Роси.

Втората новина е много любопитна. Както е известно, на 4 декември миналата година Челси подписа с 19-годишния бразилец, който остана под наем във Флуминензе. През зимата Рома се опита да получи под наем играча, но срещна отказа на Челси. Изглежда, че няколко месеца по-късно "сините" се опитват да използват Уолъс като начин да направят италианците по-сговорчиви по отношение на Де Роси.

 

  Сподели
127