Неймар мечтае за Рууни


Н. Гавазов

Неймар мечтае за Рууни

Новото попълнение на Барселона Неймар призова нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни да го последва на "Камп Ноу". Както е известно, спекулациите за бъдещето на английски национал продължават с пълна сила, но почти е сигурно, че шампионът на Висшата лига ще се постарае да избегне сделка с Арсенал или Челси, за да не подсили преките си конкуренти. Във връзка с тези разсъждения, вариантът с преминаване на Уейн в Барселона има право на съществуване. Неймар би се радвал да получи такъв съотборник.

"Отчитайки стила на Барселона и нивото на нашите футболисти, ние сме превъзходен клуб за пристигане на топ играчи. Няколко пъти съм се срещал с Уейн и той изглежда добро момче, но което е по-важно, той е един от онези играчи, които будят възхищение в мен", заяви Неймар за Sky Sports.

"Уейн е един от най-талантливите и технични футболисти в света. Разбира се, той ще подсили Барселона. Той може да подсили всеки един клуб в Европа. От лична гледна точка, за мен ще е мечта да играя заедно с него", каза още бразилският национал.

 

  Сподели
101