Рууни се оплакал на Дейвид Мойс от Сър Алекс


Н. Гавазов

Рууни се оплакал на Дейвид Мойс от Сър Алекс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се е срещнал с новия мениджър на отбора и двамата са обсъдили бъдещето на играча на "Олд Трафорд". Британските таблоиди съобщават, че вчера се е състояла тайна среща между английския национал и Дейвид Мойс. По информация на източника, в хода на разговорите Рууни е изразил недоволството си от Сър Алекс, който сам е измислил историята за желанието на Уейн да напусне клуба.

"Няма никакво съмнение, че Мойс иска да остави Рууни на "Олд Трафорд". Предположенията, че те не могат да се договорят не отговарят на истината. Възможно е разговорът нищо да не е пояснил, но той е позволил на Рууни да разкаже за болката си. Уейн винаги е отричал информацията за желанието си да смени клуба и като всяка друга звезда, не е разбирал причините да не бъде включен в един или друг мач - особено що се отнася до срещата с Реал Мадрид от Шампионска лига", разказва източник.

Предполага се, че Рууни и Мойс ще се срещнат отново следващата седмица, след което ще бъде прието окончателно решение за бъдещето на нападателя.

 

  Сподели
145