В Ливърпул се страхуват сагата със Суарес да не продължи цяло лято


Н. Гавазов

В Ливърпул се страхуват сагата със Суарес да не продължи цяло лято

Босовете на Ливърпул се опасяват, че сагата около Луис Суарес ще продължи през цялото лято и ще се разреши едва в последните дни на трансферния прозорец. Както е известно, уругвайският голмайстор на мърсисайдци изрази твърдото си желание да напусне клуба заради натиска от страна на британската преса. Суарес пряко и косвено намекна, че иска да продължи кариерата си в Реал Мадрид.

Испанският гранд все още не е отправил питане за Суарес, който получава по 120 000 паунда на седмица на "Анфийлд". Слуховете за готовността на "бланкосите" да вложат 40 милиона паунда за Луис засега не се потвърждават.

Във връзка с това ръководството на Ливърпул се опасява, че Реал изкуствено затяга ситуацията, надявайки се да получи Суарес на по-ниска цена в последните дни на трансферния прозорец. А това означава, че дотогава бъдещето на уругваеца ще е една от главните теми на вестникарските сплетни.

Суарес трябва да се присъедини към Ливърпул малко преди първия мач на "червените" това лято - в Банкок на 28 юли. Шест дни по-късно Луис ще излезе на "Анфийлд" срещу Олимпиакос в чест на капитана Стивън Джерард.

 

  Сподели
164