Манчестър Сити се отказа от Кавани


Н. Гавазов

Манчестър Сити се отказа от Кавани

Манчестър Сити е загубил интерес към нападателя на Наполи Единсон Кавани, съобщава ESPN. Сега главната трансферна цел пред английския вицешампион остава младия полузащитник на Малага Иско, в борбата за когото участват Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд.

Наполи остава твърд в желанието си да получи 63 милиона евро за уругвайския нападател , който вкара 38 гола в миналия сезон. Сити от своя страна счита, че това е прекалено голяма сума за футболист, за когото не е сигурно, че изобщо ще има титулярно място в състава на Мануел Пелегрини.

"Представителите на Манчестър Сити ми казаха, че не могат да заплатят за Кавани 63 милиона евро. Аз мога да се съглася на размяна, но само при положение, че футболистът и предоставената ни сума съответстват на стойността на Единсон. Джеко вече не е този, който бе по-рано. Той не показва играта, която демонстрираше във Волфсбург и дори не е играч от стартовия състав. Що се отнася до самия Кавани, неговата позиция не се променя. Разбира се, ако отбор от рода на Анжи го покани, вероятно Единсон ще откаже. Но на такива отбори като Байерн, Реал или Барселона е трудно да кажеш "не", заяви президентът на Наполи Де Лаурентис.

 

  Сподели
132