Моуриньо няма да се разделя с Хуан Мата


Н. Гавазов

Моуриньо няма да се разделя с Хуан Мата

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо няма намерение да се разделя с испанския национал Хуан Мата, съобщава днешната британска преса. Както е известно, от няколко седмици се заговори, че Барселона проявява интерес към бившата звезда на Валенсия, който не влизал в плановете на португалския специалист, заради намерението му да използва Оскар в позиция зад нападателя.

Оказва се, че това не е така и според последни информации Мата е основна част от плановете на Моуриньо за следващия сезон и ще играе отново важна роля в състава.
В момента испанецът е с националния тим на своята родина, с който участва в турнира за Купата на конфедерациите.

Рамиреш също остава в отбора. Мениджърът е разговарял с бразилеца и го е включил в плановете си за следващия сезон. Халфът направи силна кампания с екипа на лондончани.

В същото време се разбра, че сред приоритетите на Жозе е привличането на нов класен нападател през лятото. Това означава със сигурност, че някой измежду Демба Ба или Фернандо Торес ще напусне клуба преди старта на новия сезон. Преди няколко дни Моуриньо отговори уклончиво за играта на Ел Ниньо, че тя не е толкова лоша.

 

  Сподели
95