Карагър: Грешката с Торес не трябва да се допуска в ситуацията със Суарес


Н. Гавазов

Карагър: Грешката с Торес не трябва да се допуска в ситуацията със Суарес

Ветеранът на Ливърпул Джейми Карагър изрази своето мнение за евентуалното напускане на нападателя Луис Суарес на мърсисайдския клуб. Както е известно, от няколко седмици в пресата се спекулира, че уругвайския национал може да премине в Реал Мадрид, а вода в мелницата от слухове налива и самия футболист с противоречивите си изказвания.

"Луис Суарес не може да остане вечно в Ливърпул, дори заради това, че клубът го подкрепя във всяка една ситуация. Той има контракт, който подписа преди година. Ако Ливърпул иска да го задържи, той има пълното право на това. Но има проблем в това, че трябва да бъде удържано недоволството на играча. Ние вече имахме подобен опит с Торес. И този опит е неуспешен", заяви Карагър.

"Навремето Фернандо не показваше максимума си на терена - ето защо бе грешка запазването му в отбора. Със Суарес не бива да се греши така. Не мисля, че с Луис ще се случи същото както с Торес, но опасения има. И, ако трябва да се разделят със Суарес, то не бива просто ей така да го пуснат - Ливърпул задължително трябва да получи от продажбата на Суарес много пари. Нека все пак признаем, че той играе за отбор, който завърши на седмо място в класирането на Висшата лига, а самия Суарес е един от най-добрите играчи в света. Глупаво е да се мисли, че нито един клуб няма да се интересува от него", каза още легендата на "червените".

 

  Сподели
116