Одемвинге иска да играе


Н. Гавазов

Одемвинге иска да играе

Нападателят на УБА Питър Одемвинге заяви, че продължава да желае смяна на клуба, заради липсата на игрова практика. След проваленият трансфер в Куинс Парк Рейнджърс в последния ден на трансферния прозорец, Одемвинге само един път се е появявал в стартовия състав на "дроздовете". По всичко изглежда, че подобно положение не устройва по никакъв начин нападателя, който желае редовно да играе.

Както заявява Одемвинге, той с радост би приел всяко едно предложение от друг отбор и с радост би напуснал УБА. Предполага се, че Кристъл Палас, Хъл Сити и Суонзи се интересуват от услугите на нигериеца.

"Все още искам да напусна "Дъ Хоутърнс". В момента водим преговори, но не знам как ще завършат те. Искам да получа игрова практика. Дори да става дума за отбор от Чемпиъншип, аз ще отида, защото искам да играя. Мислех, че нещата ще се оправят, но дойде новия треньор и това изобщо не ми помогна. Използваха ме на позиция, на която не искам да играя, а аз направих име, вкарвайки голове. По-рано редовно получавах награда за най-добър играч на месеца, имах хубави игри, бях във форма, но ако не играя, аз искам да си тръгна", заяви Одемвинге.

 

  Сподели
71