Мойс ще разполага с най-малко 60 милиона за нови играчи


Н. Гавазов

Мойс ще разполага с най-малко 60 милиона за нови играчи

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще даде на новия мениджър Дейвид Мойс 60 милиона паунда за подсилване на състава. От своя страна шотландският специалист ще трябва да реши всички въпроси свързани с трансфери преди началото на турнетата с Азия и Австралия, чиито старт са запланувани на 13 юли. Според неофициална информация, очаква се на "Олд Трафорд" да пристигнат трима нови футболисти.

В списъка на евентуалните попълнения са играчите на Евертън Маруан Фелайни и Лейтън Бейнс, полузащитниците на Барселона Тиаго Алкантара и Сеск Фабрегас, а също така и нападателя на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски.

Освен това, Юнайтед внимателно следи ситуацията около нападателя на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Ако в английския клуб получат и най-малък знак, че португалецът желае да се върне, за неговото привличане ще бъдат заделени отделни средства.

Тези 60 милиона паунда обаче могат да нараснат, ако от отбора си тръгнат Нани и Андерсон. Както е известно, "червените дяволи" проявяват интерес и към полузащитника на Ювентус Клаудио Маркизио, на когото днес "бианконерите" отказаха да увеличат заплатата - не е изключено Нани да бъде използван като част от сделката по привличане на италианеца.

 

  Сподели
61