ПСЖ е готов да се бори с Реал за подписа на Бейл


Н. Гавазов

ПСЖ е готов да се бори с Реал за подписа на Бейл

Френският Пари Сен Жермен е изразил готовност да вложи 85 милиона паунда за полузащитника на Тотнъм Гарет Бейл. Слуховете отдавана определят уелския национал като най-апетитната хапка на трансферния пазар през това лято и по-рано бе съобщено, че Реал Мадрид смята да бие всякакви рекорди, подписвайки с лидера на Тотнъм. ПСЖ обаче възнамерява да бъде конкуренция на испанците в този процес.

Парижани се надяват, че ако успеят да привлекат Андре Вилаш-Боаш на треньорския си мостик, това ще помогне на отбора да подпише с главната звезда на "шпорите". Но дори португалският специалист да не успее да оглави ПСЖ, френският клуб възнамерява сериозно да се пребори за подписа на Бейл.

Очевидно е, че при сегашните действия на Монако на трансферния пазар Пари Сен Жермен трябва сериозно да помисли за подсилване на състава си преди старта на новия сезон, ако иска да запази титлата си в Лига 1 и да утвърди доминиращата си роля във Франция. Независимо, че за привличането на Гарет ще са необходими около 100 милиона евро, това едва ли ще бъде проблем за могъщите собственици на парижани.

 

  Сподели
83