Арсенал е готов да закупи Фелайни за 24 милиона


Н. Гавазов

Арсенал е готов да закупи Фелайни за 24 милиона

Арсенал изпревари Челси и Манчестър Юнайтед в борбата за подписа на полузащитника на Евертън Маруан Фелайни, съобщи The Times, който буквално преди минути излезе с "горещ" материал по темата. По информация на източника, Арсенал е готов да закупи Фелайни от Евертън за сумата, която е записана в клаузата на договора на играча за откупване на контракта му - 24 милиона паунда.

Белгиецът, който в момента се намира с националния си отбор, през последната година направи няколко коментара, че иска да играе в Шампионска лига. В последното си изказване обаче Маруан увери феновете на "карамелите", че ще остане в Евертън, но не е ясно доколко играчът ще удържи на думата си.

Фелайни не е типичен играч за "артилеристите", но физическото му присъствие е точно това, което е необходимо на лондончани в средата на терена, откакто Патрик Виейра напусна. Ако новината се окаже вярна, това ще означава, че Фелайни ще се събере с бившия си съотборник Микел Артета, с когото беше в отлична хармония на "Гудисън Парк".

 

  Сподели
173