Азар се страхува от първата си среща с Моуриньо


Н. Гавазов

Азар се страхува от първата си среща с Моуриньо

Полузащитникът на Челси Еден Азар призна, че с нетърпение и известно вълнение очаква първата тренировка под ръководството на Жозе Моуриньо. Както е известно, португалският специалист напусна Реал Мадрид и в понеделник се завърна на "Стамфорд Бридж", подписвайки четиригодишен договор с лондончани.

"В Челси отдавна знаехме, че Моуриньо се готви да оглави отбора. Тези, с които той е работил, ми казаха, че нещата между нас ще се развият добре. Моуриньо е особен треньор и на мен ще ми е приятно да работя под негово ръководство. Може би на първата тренировка ще е малко страшен, но в края на краищата Моуриньо също е човек - с две ръце и крака и аз се надявам, че всичко между нас ще се развие нормално, както с предишните ми треньори.

Какво разчитам да покажа на Моуриньо? През този сезон записах много асистенции, а през следващата година смятам да започна да вкарвам. Не 50-60 както Меси и Роналдо. Извинете ме, но на мен ми липсва инстинкта на убиец, аз лично предпочитам да дриблирам с топката и след това да стрелям или да осъществя някое красиво подаване.

Конкуренция за място в състава заради новите попълнения? За големите отбори това е нормална ситуация. Всички знаят репутацията на Роман Абрамович. Той купува много играчи. Но дори Челси да не закупи никого, аз така или иначе ще трябва да се боря за място в титулярния състав", заяви белгиецът.

 

  Сподели
107