Реднап заплаши, че ще напусне КПР


Н. Гавазов

Реднап заплаши, че ще напусне КПР

Мениджърът на КПР Хари Реднап заплаши да напусне клуба, ако не му бъде предоставена последната дума по въпроса с комплектоването на състава. Конфликтът между Реднап и изпълнителният директор Филип Биърд започна, след като последният не успя да се договори за контракт със защитника Уейн Бридж, който в момента е свободен агент.

Според Хари, ръководството на клуба е длъжно да се съобразява с исканията на мениджъра за трансферния пазар, в противен случай завръщането във Висшата лига няма да се състои, а наставника ще се сбогува с "Лофтус Роуд".

"Ако не мога да работя с тези играчи, които искам да доведа тук, ние нямаме шанс. Не трябва да предоставяте право на глас на всеки - аз съм човек от футбола и персонала ми познава добре тази игра. Трябва да вземем решения и ако те се окажат правилни, ще имаме шанс. Ако нещата не се получат, аз няма и да остана тук", заяви Реднап.

"Ще разговарям с Тони Фернандес - той е длъжен да ме подкрепи. Не моля той да харчи пари, аз разчитам на няколко безплатни трансфера. Искам да подпиша с Бридж, защото той проведе фантастичен сезон в Брайтън и ще стане за нас един добър ляв защитник. Той има богат опит, намира се в чудесна физическа форма и е играч, който искам да доведа тук безплатно. Надявам се, че това ще е първата моя сделка", каза още наставникът на КПР.

 

  Сподели
117