Евертън ще окаже финансова подкрепа на Роберто Мартинес


Н. Гавазов

Евертън ще окаже финансова подкрепа на Роберто Мартинес

Изпълнителният директор на Евертън Роберт Елстоун обеща да окаже на новия мениджър на отбора Роберто Мартинес финансова подкрепа за изпълнение на поставените цели. В четвъртък "карамелите" официално обявиха за подписването на четиригодишен договор с екс-наставника на Уигън. Президентът на Евертън Бил Кенрайт веднага заяви, че е получил обещанието на Мартинес отборът да се класира за Шампионска лига.

Очевидно е, че пред мърсисайци стои тежка задача, отчитайки финансовите възможности на конкурентите, но Роберто може да разчита на подкрепа.

"Мисля, че получихме мениджър от най-високо ниво и това е изумително. Нашият наставник познава Евертън, неговата философия и това е много важно за нас. Длъжен съм да кажа, че ще се постарая да окажа на Роберто подкрепа за изпълнение на неговите цели. Той ще получи феноменална подкрепа от страна на ръководството и президента, както и от всички на "Гудисън Парк"", заяви Елстоун.

"Отборът няма търпение да започне работата с него. Това е правилният клуб. Ние постигаме своите цели на терена, поради това всички наши старания да съберем пари, за по-голяма ефективност ще бъдат давани на Мартинес. Мисля, че за клуба настъпват наистина вълнуващи времена", каза още клубният ръководител.

 

  Сподели
103