Моуриньо иска да даде на Челси повече стабилност


Н. Гавазов

Моуриньо иска да даде на Челси повече стабилност

Новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо намекна, че е готов задълго да се задържи на "Стамфорд Бридж". Съгласно слуховете, именно непостоянството на португалеца не му е позволило да наследи Сър Алекс в Манчестър Юнайтед, чиито босове решиха да заложат на стабилността и на скромността на Дейвид Мойс.

"Този път се надявам, че ще остана тук по-дълго. Ако погледнете профила на отбора, стабилността е нещото, от което има нужда. От моето време тук са останали четири или пет момчета - това е важно за тима и важно за баланса на отбора, но като цяло колективът е млад, с голям талант и смятам, че те имат нужда от стабилност, за да достигнат върха на своята кариера", заяви Моуриньо.

"Надявам се да им дам тази стабилност. Между мен, собственикът и клуба няма никакво съмнение, че именно този подход сега ни е нужен. Много се надявам, че ще мога да помогна на отбора и ще помогна на момчетата да се развиват. Чувствам се не само като мениджър на Челси, защото за първи път пристигам в клуб, който обичам. Обикновено започвам да обичам клуба след няколко години работа", каза още португалецът.

"Да съм едновременно фен и мениджър на Челси е едно ново усещане за мен и трябва да ви кажа, че се чувствам фантастично", завърши Моуриньо.

 

  Сподели
96