Жулио Сезар обяви, че напуска КПР


Н. Гавазов

Жулио Сезар обяви, че напуска КПР

Вратарят на Куинс Парк Рейнджърс Жулио Сезар потвърди, че след края на сезона ще напусне "Лофтус Роуд". 33-годишният бразилец стана едно от малкото светли петна през текущата кампания, която бе отбелязана за КПР с изпадане от Висшата лига. Благодарение на добрите си изяви, спорят някои източници Сезар е привлякъл към себе си вниманието на Арсенал.

Снои Жулио съобщи, че неделния мач срещу Ливърпул на "Анфийлд" ще стане за него последен с фланелката на лондончани. Вратарят обаче отказа да каже мястото където смята да продължи своята кариера.

"Това (новият клуб) е конфиденциална информация. Моето бъдеще остава неопределено. Имам още три години от договора си с КПР, но мениджърът даде да се разбере, че ще му е трудно да ме задържи. Щастлив съм, че така мисли, тъй като това е признание за моята работа. Направих за КПР всичко, което можах. Хари ми каза, че повече няма да играя, тъй като няма да остана в отбора. Наскоро ме помоли да проведа срещата от последния кръг и аз се радвам за това. Ще се постарая добре да играя и да дам всичко от себе си", заяви Сезар.

 

  Сподели
75