Саня не изключи подписване на нов договор с Арсенал


Н. Гавазов

Саня не изключи подписване на нов договор с Арсенал

Защитникът Бакари Саня заяви, че неговото напускане през лятото и новия договор с Арсенал са еднакво вероятни. Предполага се, че от услугите на 30-годишния френски национал се интересува ПСЖ. Но Саня, чийто контракт с лондончани изтича в края на следващия сезон, но все още не е взел никакво решение за своето бъдеще.

"Разбира се, горд съм да чета за интерес от страна на ПСЖ. Това е много привлекателен клуб. Но лично към мен никой не се е обръщал. Не знам влизал ли е някой от тях с моите агенти или това са просто слухове", заяви Саня.

"В съблекалнята на Арсенал постоянно се шегуват с мен, че аз ще отида в ПСЖ, но всичко това са спекулации. Не знам какво ще се случи. Но аз в еднаква степен мога да продължа договора си тук в Лондон или да си замина в края на сезона. Имам една година от договора си. Нека видим какво ще се случи", каза още французинът.

"Към момента аз съм съсредоточен върху представянето си за Арсенал. Не знам какво ще се случи през лятото. Трябва да се видя с директорите относно моя договор. Монако също може да се превърне в ново изпитание за мен. Моите врати са отворени за всички: ПСЖ, Монако, Арсенал", завърши Саня.

 

  Сподели
115