Почетино може да напусне Саутхемптън


Н. Гавазов

Почетино може да напусне Саутхемптън

Мениджърът на Саутхемптън Маурисо Почетино потвърди тази сутрин, че той ще последва Никола Кортезе, ако изпълнителният директор напусне клуба. Както е известно от по-рано, италианският бизнесмен обмисля положението си в Саутхемптън заради липсата на подкрепа. Именно Кортезе стана инициатор на привличането на Почетино на мястото на уволнения през януари Найджъл Адкинс. Но сега бъдешето на самия Никола се намира под въпрос.

Очаква се, че решение за бъдещето на Кортезе ще бъде взето до края на май. Ако директорът си тръгне, той ще бъде последван и от Почетино.

"Дали ще остана или ще си тръгна? Разбира се, че не тъй като Кортезе - именно този човек в този клуб ми се довери. От моя лична гледна точка, не мога да си представя себе си в Саутхемптън без Никола. Когато дойдох тук, никой не знаеше кой е Маурисио Почетино. Никола повярва в мен и той ме познава много, много добре. Когато се запознах с неговия проект, оказахме се на една вълна по отношение на това, какво искаме за Саутхемптън. Моето бъдеше тук зависи от Кортезе", заяви Почетино.

 

  Сподели
93